важно новини магазини регистрация - входцени и условия за доставка на стоки от англия контакти с фирма за доставка на стоки от англия

цени
За да използвате услугите и адресите на Gab_Co
в UK/DE трябва да сте регистриран потребител.

вход/регистрация

 1. Транспорт на стоки от UK до BG - 2.40 лева/кг. с ддс, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Цената не включва вътрешна BG доставка, включва САМО транспорт на пратка/и от склад UK до склад BG.


 2. Транспорт на стоки от DE до BG - 3.60 лева/кг. с ддс, за всеки започнат килограм, в рамките на един курс (независимо от брой пакети в рамките един курс). Цената не включва вътрешна BG доставка, включва САМО транспорт на пратка/и от склад DE до склад BG.Превоз на двигател, скоростна кутия, скутер, мотоциклет, ATV, резервни части и аксесоари за тях, обемиста/ нестандартна пратка от UK/DE до BGИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ, и ще ви дадем цена.

Велосипед, детска количка, детско столче за кола, гуми/джанти за автомобил - на кг. от UK/DE.
Броня за автомобил - 40 лв.* от UK, 70 лв.* от DE.
Куфар за автомобил /Roof top/ 50 лв.* от UK, 80 лв.* от DE.
Kану до 3,5 м. - 160 лв.* UK, kану до 5 м. - 200/220 лв.* UK в зависимост от ширината и придружаващите средства (гребла, стоики и др.), kану над 5 м. UK - пишете от личният си профил ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ, и ще ви дадем цена.
Eвро пале (80 см. х 120 см. х h до 180/200 см., от 50 кг. до 600 кг.) - 300.00 лв.* от UK/DE до BG.
Индустриално пале/скара (100 см. х 120 см. х h до 180/200 см., от 50 кг. до 600 кг.) - 340.00 лв.* от UK/DE до BG.
Цените не включват вътрешна BG доставка, включват САМО транспорт на пратка/и от склад UK/DE до склад BG.
Ако очакватe пратка която не в този списък, и имате съмнение за цена, от UK/DE до BG, защото е палет/ обемиста/ нестандартна, задължително направeте запитване и пишете от личният си профил ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ, за цена и възможност за доставка от UK/DE до BG, преди  пратката  да  пристигне в склад UK/DE.

*Посочените цени са без включено ддс

Пратка получена в склад UK/DE, която е от Ocado, Tesco, Sainsbury's, ASDA и др. - Groceries (Groceries - хранителни продукти, безалкохолни напитки, перилни препарати, шампоани, памперси, консерви, буркани и др. подобни), се пакетира, опакова/преопакова от плик в кашон (тъй като пристига в плик, в насипно състояние), за транспортиране до склад BG. Допълнително обработване на пратка (пакетиране, опаковане/преопаковане, етикиране, адресиране до получател и др.) - 13 лв. с ддс за 1 бр. кашон (457 X 457 X 550 мм).
 В случаите в които пратките не се събират в един (1) кашон, се ползва втори (2), трети (3), до събиране на всички пратки, като всеки кашон се заплаща по 13 лв. с ддс за бр.
Untitled Document