важно новини магазини регистрация - входцени и условия за доставка на стоки от англия контакти с фирма за доставка на стоки от англия


ПОМОЩ - AmazonAmazon подобно на Ebay има опция за закупуване на стоки от различни търговци, за това не всички стоки се ползват с едни и същи условия за доставка. Предлага се безплатна доставка, при която не се предоставя проследяващ номер на стоката, която сте закупили, това е недостатък, защото не можете да следите движението на закупената от Вас стока. Платената доставка се предлага от всеки търговец, регистриран в Amazon, която е за предпочитане, тъй като следите и може да докажете,ако дадена поръчка не е стигнала до Вас.

Пазаруването в Amazon, както в повечето сайтове за он лайн пазаруване, изисква регистрация, която плаши повечето потребители, но няма нищо сложно.

Ето стъпките които е необходимо да следвате, за да се насладите от пазаруване на качествени стоки.
 
След въвеждането на необходимите данни, Вие вече имате така нареченият акаунт в Amazon.

Така изглежда създадения от Вас профил, следващата стъпка е да въведете адрес за доставка.

Тук ще отворим скоба, може да ползвате доставка до България, но повечето търговци, имат условия, че не изпращат до дадени страни.

Ако ползвате транспортни фирми, разполагащи с адрес в Англия, то тогава въвеждате адреса на избрания от Вас превозвач.


Следва въвеждането на картовите детайли, като може да не ги въвеждате, а просто при всяка покупка, да ги въведете.Едно пояснение относно така наречения Biling address, това е адрес на издаване на Вашата карта, много потребители, ползват адресите на фирмите с адрес в Англия, но е необходимо да подчертаем, че това е нередно и ако възникне проблем, при възражение от Ваша страна, няма да Ви се уважи претенцията към дадена транзакция.

Със създадения от Вас профил, може да следите поръчките си, да ги проследявате, ако имате прослевящ номер, да добавяте кредитни карти или адреси за доставки.

Приятно пазаруване.

Untitled Document