важно новини магазини регистрация - входцени и условия за доставка на стоки от англия контакти с фирма за доставка на стоки от англия


ПОМОЩ - Sport DirectУважаеми клиенти,
моля да обърнете внимание, когато правите поръчка от сайта на  Sport Direct, има промяна относно това, че локализира Вашият IP адрес, моля да разгледате долу дадения пример с които може да продължавате да осъществявате Вашите поръчки.Успех и приятно пазаруване.


Сайтът е английски и предлага директна доставка до България.

1.Доставката до английски адрес е 3.99 лири,а за поръчки над 100 лири е безплатна.

Как се поръчва?

Трябва да си направите 
РЕГИСТРАЦИЯ отивате на NEW CUSTOMERS натискате бутона CONTINUE попълвате мейл адреса и другите данни в отворилата се форма за регистрация и натискате REGISTER.

Вашият профил е създаден.

Продължавате с избирането на стоките и ги добавяте в кошницата.
За да валидизирате вашата поръчка в кошницата натискате PROCEED TO CHECKOUT - най-долу в десния ъгъл.
Следващата стъпка - адрес на доставка - DELIVERY ADRESS се попълва адреса на превозвача /който сте си избрали да ползвате/, а на BILLING ADRESS се попълва адреса на картодържателя - с която се плаща.
Натискате отново PROCEED TO PAYMENT.

Прехвърля ви на страницата за МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ.
Плащането при доставка на английски адрес към момента е само в паунди  с кредитна карта.

След като изберете начина на плащане,попълвате данните си от картата и валидизирате поръчката натискайки - PROCEED.
На е-мейл адреса ще получите потвърждение за поръчката си.

Има допълнителен код - ISSVE NUMBER при разплащане с карта - не пишете нищо.

3D security code- - обадете се във вашата банка, за да разберете кода.

След пускане на поръчката веднага сумата се блокира,а след като тръгне поръчката и получите мейла,сумата за поръчката се осчетоводява - т.е си я теглят.

Цената на доставката се вижда на втора стъпка при въвеждане на адреса за доставка.

В сайта има артикули с надпис - EX DISPLAY - това са артикули,които са били изложени на витрина, пробвани - възможно е да са без кутия, с малък дефект или пък нищо да им няма.
Артикули с надпис - PRE ORDER - това са артикули, които за в момента ги няма налични в склада на Спортдирект. Те ще бъдат налични на определена дата, като тази дата се вижда в описанието на артикула. Ако имате в поръчката си такъв артикул , то поръчката ви няма да бъде изпратена веднага, а след датата на наличност на артикула.  Също така е възможно след като е поръчан артикул Пре ордер  в последствие от сайта да му сменят датата на наличност, което ще забави и изпращането на вашата поръчка
Пре-Ордер, ако има такъв артикул, може да се откаже с мейл до сайта.

Проследяване на пратката 

за UK http://tracking.yodel.co.uk/ вписвате "тракинг"номера от имейла, който са Ви изпратили.
 
АКО СА ВИ БЛОКИРАЛИ  ВЕДНЪЖ ПАРИТЕ ЗА НАПРАВЕНАТА ПОРЪЧКА, А СЛЕД ТОВА ВИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ СВОБОДНИТЕ [ЗА СЪЩАТА ПОРЪЧКА] И ПЪРВИТЕ ОСТАНАТ ВСЕ ОЩЕ БЛОКИРАНИ-ПРОБЛЕМА Е ВЪВ ВАШАТА БАНКА-ЗВЪННЕТЕ В БАНКАТА-КАРТОВИЯ ЦЕНТЪР И ПОМОЛЕТЕ ДА ВИ ГИ ОТБЛОКИРАТ.

За връзка със сайта:

При проблеми ето как можете да се свържете с:
- SportsDirect Customer Services : 0044 845 129 9230, 0044 870 042 3870, 0044 870 042 3879
cs@sportsdirect.com

- DHL BG: 0700 17 700

При проблеми със поръчка от сайта:

Когато пуснете поръчка и не я намирате в история на поръчките и нямате потв. мейл  тя не е регистрирана в СД и няма да я получите. Парите са блокирани от вашата банка, а не са изтеглени от СД. Трябва да пишете на СД и те да потвърдят, че нямат претенции към парите ви.Това писмо препращате на вашата банка и парите ще бъдат освободени до часове.

Ако имате проблем с някой артикул пишете на cs@sportsdirect.com и може да прикачите снимки. Ще получите автоматичен мейл на който не трябва да отговаряте. Там ще ви информират, че до 5 работни дни ще получите отговор. От известно време не се получава автоматичен мейл за прието запитване.

Може да замените даден артикул, ако не ви устройва номер или размер, но ще си заплатите доставката по БГ Пощи до Англия. Замененият артикул ще получите отново по DHL.

Ако трябва да върнете артикул,който е разменен с друг  по тяхна вина трябва да се приложи фактурата като се попълни долният отрязък, посочва се причина за връщане, както и какво искате - да пратят верните, да ви  върнат парите или част от тях. После запазвате  разписката от пощата, снимате  бележката и пращате  като прикачен файл в отговор на този мейл, с който ви пишат да ги връщате. Отговорят много бавно. Трябва търпение.

По пощата до Англия препоръчано до 1 кг. е към 17 лв., а от 1 до 2 кг. е 22 лв.

При липси в поръчката пишете на  
disclaimers@sportsdirect.com , за да ви изпратят формуляр.

Канселиране на поръчка :

Може евентуално да се  канселира поръчка  само с мейл до тях  - 
cancel@sportsdirect.com

Може да откажете САМО Pre-Order  артикул от поръчката като пишете на cancel@sportsdirect.com . В писмото напишете и Product code от потв. мейл.

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/HelpPage.aspx

Когато нямате проследяващ № повече от 3-4 дни може да попитате тук :

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/ContactUs/ContactForm

Избирате  Where is my order? от падащото меню попълвате  данните и ще получите отговор на мейла, ако е изпратена ще ви  дадат номера.

Приятно пазаруване.

Untitled Document