важно новини магазини регистрация - входцени и условия за доставка на стоки от англия контакти с фирма за доставка на стоки от англия


ПОМОЩ - ASDA


Джордж е семейно име на ASDA и е изградила репутация за качество, стил и стойност.
Изцяло насочени към облекло за цялото семейство, с високо качество на ниски ценни.


Asda Direct предлагащ изобилие от артикули, изцяло са насочени към домакинството.

Asda Groseries предлага хранителнителни стоки, пресни и замразени. Пазаруването от сайта на АСДА, както във всички он лайн сайтове изисква регистрация.

Със снимките ще помогнем за бързата направа на Вашата регистрация


За да въведете адрес за доставка, първо е необходимо да направите поръчка. Това е изискване само при новорегистрирани потребители. След това, въведените от Вас данни ще бъдат съхранени при следващи Ваши поръчки.


Стигнахме до заплащането на Вашата поръчка. В следващата снимка сме посочили, че ако изберете адреса на доставчика, за адрес на издадена карта, то при евентуален проблем няма да можете да оспорите транзакцията.Доставка Вътрешната доставка от сайта на ASDA, до избрания от Вас привозвач е 2,95 британски лири, като имате опция да избирате дата за доставка, като това се се калкулира допълнително.
Плащане Стигнахме до момента на въвеждането на Вашите картови детайли.
1. Избирате, плащане с кредитна карта.
2. Въвеждане на детайлите на картата .


3. Въвеждане на адрес на кредитна карта .
След което е необходимо да маркирате, че сте запознали с общите условия на сайта и правата Ви. След което да потвърдите с натисканена бутон "Потвърждение на поръчка и плащане".


На следващата снимка се изисква от вас да сверите попълнените от Вас данни за доставка.


На последната снимка Ви дава информация за, избрания от вас артикул/ли, цена на артикул/ли, цена за доставка, ден за доставка и картовите детайли. За финал на Вашата поръчка е необходимо да потвърдите с натискане на бутон "Потвърждаване на поръчка и плащане".

Приятно пазаруванe. Untitled Document